Klubben » ARKIV

SØK

Forlenget frist for MOBILINNSAMLINGEN

Siste frist for levereing av brukte mobiler er satt til 23 oktober!!
Samle inn bland venner og bekjente.

Levere til Gro, Guri, Helge eller Björn

Her finner dere lagbilder 2009-10

Les mer »

Kjøp jubileumsboka!

Les mer »

Mobilinnsamling

 

 

Nasjonal innsamling av brukte mobiler
Takk til alle som bidratt!!!

Denne gang ble litt over 200 mobiler samlet inn og levert for gjenvinning.
Dette er possitivt for miljøe og gir litt "klirr" i kassa for Håndballen.

 

Les mer »

Mini- og aktivitetsturnering er gjennomført!!

Til alle som bidratt - tusen takk for en flott innsats!!!
En aktiv helg i Mjøndalshallen er over.
Det har vært litt snørr og tårer, men mest en masse smil, latter og glede!!!

Alt er ikke er ikke tellt opp og avregnet ennå, men at MIF gjord en økonomisk bra helg er klart.
Dette grunnet en flott innsats av alle som bidratt i helgen, og med alt planleggingsarbeid.

Sporslig har det også vært bra - med hjelp fra ungdommer fra Vestfossen som kampledere,
har mange barn fått god veiledning på banen.
En spesiel takk til dere kampledere som bidratt til en sportslig bra cup!

Det "fryktede" parkeringskaoset, både Aron Skikludd i fotballhallen og graving for ny staion,
ble "avblåst" takket vare flinke P-guider fra Aron Skiklubb - en flott innsats.

Og til sist - takk til MIF Huset for bruk av kjøkkenet, lån av "grom-vaffeljernene" - og en knallgod vaffelrøre!

Avkast med stein-saks-papir  
 

Juleavslutning!!

Storfint besøk i Mjøndalen

Storfint besøk i Mjøndalen

Les mer »

Mini- og aktivitetsturnering 12-13 november i Mjøndalshallen

Lørdag 12 november spilles det miniturnering og søndag 13 november spilles det aktivitetsturnering i Mjøndalshallen
Samtidig har Aron Skiklubb bytterdag i fotballhallen, hvilket kan by på utfordring hva det gjelder parkering.

Kampoppsett for lørdag og søndag: åpne linken  http://www.handball.no/p1.asp?p=32024 , og velg enten miniturnering eller aktivitetsturnering 12 november

Det finnes mulighet for å kjøpe kaffe, brus, kaker, vaffler og pølser i hallen.

Velkomne til Mjøndalshallen!!

Torget 25 juni

I forbindelse med at alle MIF´s grupper viste seg frem på torget i dag solgte Håndballen t-shirts Lasse viste selger talent og t-shirtene forsvann. Godt jobbet og takk til alle som stilte opp og de som besøkte oss.

Søstrene Kristiansen til Romania

Når juniorlandslaget (LK88) og ungdomslandslaget (LK90) drar til Romania for å spille fler-nasjons-turneringer i månedsskiftet november desember er både Charlotte og Veronica Kristiansen med. Vi gratulerer søstrene med uttaket og ønsker lykke til. Det samme ønsker vi keeper Guro Rundbråten som tar følge med Veronica på LK90's turnering.

---------------------------------

VI ER I SPAR IGJEN!

18-års jentene klarte det igjen: ved å slå Storhamar og Arendal i siste kvalik, kom de for andre år på rad igjennom nåløyet og er nå klare for den landsomfattende SPAR-serien 


Tre blad Kristiansen på samling

Litt av en rekord! I vinterferien har ALLE de 3 søstrene Kristiansen- Charlotte, Veronica og Jeanett - vært på landslagssamling. Mens storesøster Charlotte var med resten av LK-88 på samling i Oslo, spilte mellomsøster Veronica landskamper mot EM-vinner Frankrike på Grue og Elverum med resten av LK90 og sannelig debuterte ikke også lillesøster Jeanett på en kartleggingssamling for LK92 i Mjøndalshallen.

Vi gratulerer trioen - og en trolig ikke så rent lite stolt pappa Henning!


 

Nye landskamper for Runa og Marte

Det blir ikke vinterferie på Runa og Marte i år. De er nemlig blant de 20 jentene som er innkalt til samling og landskamper mot Sverige og Slovakia i Ørje i vinterferieuka. Dette er siste samling for juniorjentene før det skal spilles EM-kvalik i påskeuka, trolig på Lillehammer. Vi sier tvi-tvi og gratulerer duoen med nok en uttak.


50 barn på håndballskole

Hver mandag myldrer det av unger i Mjøndalshallen. Da er det håndballskole. Minst 50 smårollinger har det det da så gøy med ball at det forhåpentlig vil gi god rekruttering i tiden som kommer.

Se flere bilder på håndballskolens sider.

4 poeng i første SPAR-runde

Mjøndalen slo både Tertnes Elite og Ellingsrud i første SPAR-runde, men måtte se seg slått av vertsklubben Byåsen. Byåsen ledet 16-12 til pause, men våre jenter vant andre omgang og kampen endte 23-21. Med 4 poeng ligger Mjøndalen på en flott 5.plass på tabellen.

Neste SPAR-runde går av stabelen 8-9. 12.Da er Bækkelaget vertskap for våre jenter.

--------------------------------

VÅRE SPILLERE SESONGEN 2009-10

Her kan du bli bedre kjent med Mjøndalens damespillere sesongen 2009-10

Les mer »

Tre MIF-jenter på landslagssamling

21 mai reiste hele tre av MIF''s jenter til toppidrettssenteret i Oslo på landslagssamling. Runa og Marte har vært innkalt en rekke ganger og også spilt flere landskamper for Norge. Denne gang  fikk også Charlotte (Kristiansen) sjansen til å vise hva hun er god for.

Vi ønsker alle tre lykke til!

---------------------------------

Brakseier over fotballgutta

De er en liga over oss i sin disiplin, men på håndballarenaen hadde de ikke en sjanse mot våre jenter. Selv om de snek utpå en spiller ekstra, utklasset håndballjentene fotballgutta i lørdagens kamp. 33- 18 ble resultatet av "showkampen",

-Gutta får pluss for løpsstyrke og enkeltes skuddferdigheter, men ellers er det ingen som får kontrakt. Et opphold på håndballskolen anbefales, sier håndballenes leder Arild Nygård.

Rundt 100 fremmøtte storkoste seg med kampen - noe også utøverne så ut til å gjøre. Og etterpå ble det fest....

Se resten av DT's herlige billedserie fra kampen her

------------------ dt.no/apps/pbcs.dll/gallery

3 mjøndalsjenter på årets NM-lag

27-29 april arrangeres NM for regionslag i Oppsal Arena i Oslo. Tre mjøndalsjenter har kommet seg gjennom nåløyet og skal i år representere Region Sør under mesterskapet. Det er Charlotte Kristiansen, Martine Kortgaard Alm og Marthe Kristin Olsen.

Vi gratulerer!


Mjøndalsjentene til topps i Danmark

Det er vanligvis godt åvære norsk i Danmark. Helgen 28-31 august var det ekstra godt å være brun i Ålborg. Der gikk gigantturneringen Nøvlinge Cup av stabelen og gjett hvem som gikk helt til topps i sin klasse - Mjøndalens damelag! 16 lag stilte i innledende runder i denne klassen. Mjøndalsjentene slo først en solid knockout på norske Veldre (38-11). Deretter spilte de uavgjort mot Ålborg for så å slå danske Skilling Skandeborg 25-14. Dermed var semiefinaleplassen sikret. Der møtte laget norske Åkra som også ble feid av banen (22-14). I finalen møtte laget tyske Leipzig. Etter 10 minutters spill sto det 9-2 til de våre jenter og etter full tid var avstanden hele 15 mål.

- Det er virkelig noe på gang i Mjøndalen, sier en av de nye trenerne, Kenneth Gabrielsen

 

Les mer »

For en landslagsdebut!

 

Hun spilte 6 av 8 kamper, scoret sju mål og var i høyeste grad medvirkende til at det norske ungdomslandslaget tok bronse i åpent Europeisk Mesterskap i Gøteborg i juli. En mer fantastisk landslagsdebut enn den vår egen Runa fikk, går det neppe an å få. Runa imponerte også Trine Haltvik og Eskild Berg Andreassen så mye at hun fikk være med laget til treningsleir og kamper i Frankrike senere i juli.

-Runa er god både på lange og korte pasninger. hun har gode finter og er en god skytter. Hun er også god til å spille opp kantspillerne. Det var attesten vår venstrehendte høyreback fikk av Trine Haltvik.

Supert levert Runa!

KNOLL OG TOTT

Hvis noen skulle ha vært i tvil: Tor og Olav er nå høytidelig og offisielt omdøpt til KNOLL og TOTT. Det skjedde under Dronninglund Cup i sommer da jentene spleiset på T-skjorter med de kledelige navnene til de ustoppelig iherdige, dyktige, reale, alltid tilstedeværende trenerne sine.

 

 

 

 

 

SEMIEFINALEPLASS I NORDSTRAND CUP

Mjøndalens 18-års lag spilte helgen 16-27.8 Nordstrand Cup og kom for andre år på rad helt til semiefinalen. I fjor møtte vi Herøya og ble slått ut. I år var det Drammen som slo oss ut av turneringen. Drammen vant fortjent 20-13 i en kamp der lite klaffet for skytterne våre og vi pådro oss en hel haug med straffer .

20 lag stilte til start i 18-års klassen og seminefinaleplass er derfor kjempeflott. Vi kom til kvartfinalen ved å slå Skogstrand 22-11 i en fantastisk kamp der absolutt alle ga alt og alt klaffet. I kvartfinalen møtte vi Gran fra Hadeland. Det ble aldri noe spennende oppgjør. Vi tok ledelsen helt fra start og nærmest lekte oiss frem til en 10-måls seier.


 

Håndballskolen 2008-09

Foran f.v.: Karoline Andersen, Ida Celine Spone, Fredrikke Martinsen Breivik, Julie Follo, Stian Johnsen, Stine Nerland, Henriette Bing
Bak f.v.: Maja Hurum, Tone Kristine Jensen, Emilie Lundback, Anne Marte Martinsen, Jannicke Åsen Kristiansen, The Hegård Olsen, Cathrin Johansson, Karoline Jensen, Hanna Stærkeby, Karoline Hodt.

 

Sølv til Charlotte, Martine og Marthe K

For en jubelhelg for landslaget fra Region Sør! Med vår egen Charlotte og Martine på banen og en uheldig korbånnskadd Marthe Kristin ringside, gikk laget hen og kapret søvmedaljen i NM for regionslag. I fianlen møtte jentene fra Sør- Øst1, et rent Oslolag. Mange fryktet ren slakt, men "våre" jenter viste hva som bor i dem og spilte uavgjort mot favorittene. Dermed ble det ekstraomganger. I siste sekund av andre ekstraomgang fikk oslojentene inn en fulltreffer, dermed gikk gullet til dem, men NM-sølv er bare helt fantastisk, jenter! I fjor kapret region Sør (den gang med Runa, Monica, Marte og Mari på laget) bronsjen. Nå gratulerer vi på det hjerteligste med sølvmedaljen!

MIF J17 - KRETSLAGET 35-22!!!!

Litt blærete har vi lov til å være etter å ha slått kretslaget ned i støvla. Vi siterer derfor pappa John Paulsen som mener at det er et "must" at landslaget snart kommer og spiller mot oss. Hvor skal vi ellers få motstand fra??????

J 17 leverte i alle fall et fyrverkeri av en kamp på bittelille julaften.

Les mer »

Kjempeinnsats ga ny SPAR-deltagelse

 

Topp spill over hele linja, fightingspirit og seiersvilje til tusen ga full uttelling under siste SPAR-kvalik som ble spilt i Arendal helgen 14-15. 10. Jentene våre møtte Storhamar i første kamp og slo dem med 9 mål. Dermed kunne de senke skuldrene i neste kamp - mot Nordstrand . som det da ikke lenger var så veldig viktig å slå. Kampen endte 30-25 i Oslo-jentenes favør. Siste kamp - mot Arendal - ble en ren oppvisningskamp for våre jenter som overkjørte Arendalsjentene fullstendig og vant med 17 mål. Dermed er det klar: MIF Håndball er ogsdå i år blant de 16 norske lagene som skal kjempe i den prestisjetunge SPAR-serien.

Flere bilder på les mer

Les mer »

Storseier over Konnerud/DKH

Desember har vært en eneste stor fest for J 18 og Damelaget.Festen ble avsluttet onsdag 20 med storseier over Konnerud/DKH- til stor jubel for de fremmøtte i Mjøndalshallen. 34-24 ble resultatet av en kamp der særlig første omgang bød på MIF-håndball av ypperste merke. Her var det tempo, kreativitet, supert lagspill og flotte enkeltprestasjoner begge veier. Takk jenter, dette var rett og slett moro.

Kampens toppscorer ble Charlotte med 8 mål.


 

Mari og Marte slitne etter landslagssamling

Etter en uke som Trine Haltviks disipler syntes både Mari og Marte det var godt å komme hjem lørdag 15.10 Landslagssamlingen har vært beintøff, men begge jentene har gjort en flott innsats både i treningskampene og på de utallige treningsøktene. Denne samlingen var også uttak til neste landslagsturnering som spilles i Polen i slutten av november. Da skal Norge møte vertslandet, Russland og Danmark. Dessverre ble ikke begge jentene tatt med i troppen som skal reise. Mari må bli hjemme denne gangen, mens Marte får debutere på landslaget.

Jenter 1998-1999

Sesongen 08/09

Keepere Ane Bauer Ormåsen og Charlotte Phøner Thorbjørnsen
Første rekke f.v.;Kristine Ødegård, Karoline Martinsen Breivik, Cathrine Marheim, Kristine Åsen Kristiansen, Julie Bodahl, Frida A. Rasmussen, Ida-Renathe Burud, Marielle Draget Arnesen, Kristine Stærkeby Iversen
Bak f.v.: Anine Marie Klippen, Thea Elisabeth Øen, Susanne Rytter, Sara Marie Jacobsen, Mina Skoglund, Lill Madelen Hullbak-Halvorsen, Trine Alice Pettersen.
 

For å se laget i et mindre høytidelig øyeblikk, klikk les mer!

Les mer »

Aktivitetsturnering i Sætrehallen 02.03.2008

Klikk "Les mer" for flere bilder

(Har du spørsmål om bildene: fred.bing@dt.no)

Les mer »

Jenter 12 sesongen 2008-09

Jenter 12 består av:

foran:  Julie Pøhner Thorbjørnsen.

2. rekke f.v.: Ida Amalie Hansen, Emilie Midje og Christine Lite

Bak f.v.: Adeleine Berg, Kine Marie Solnør Johansen, Malin Kristine Haug, Nora Green og Jeanette Elisabeth Tandberg

Klikk dere inn på "les mer" så får dere se hvordan jentene helst ville bli fotografert

Les mer »

Jenter 15 sesongen 2007-08

Bak f.v.: Martine Bardalen, Malene Nyhus, Oda Lundteigen, Marthe Sand-Hansen, Caroline Bergquist, Camilla Lien, Jeanett Kristiansen, Anine Wictorsen,  Stine Andersen, Maren Wernersen.

Foran f.v.: Viktoria Schøttke, Kristine Berntsen, Cecilie Wang, Lisa Wang, Åshild Holmen, Heidi Lundebakken, Chatrine Brandshaug, Camilla Wilson.

Keepere: Therese Brudheim (t.v.) og Marie Thorgersen.

Les mer »

Vi klarte det igjen!

Først ble Follo rundspilt i en kamp som endte 35-11. Dernest valset jentene våre over Gjøvik Vardal (34-22) og til slutt ble Skogstrand slått 22-17. Dermed er det bare å gratulere: MIF's J 18 kom seg gjennom nåløyet igjen - og er for tredje år på rad å finne blant de 16 lagene som skal spille i SPAR-serien.

Dette var moro, jenter. Dere har levert masse god håndball under siste og avgjørende kvalifiseringsrunde og vi gleder oss til å følge dere i selve turneringen.

Kvalikens toppscorer ble jenta med de nydelige avslutningene - Martine!

Dere finner flere bilder ved å klikke der inn under.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer »

Bronse i Skjærgårdslekene

 

Super innsats av samtlige ga suverent resultat for vårt nye J 18 under Skjærgårdslekene i Tønsberg helgen 10-12.8. Å ta bronsen i denne eliteturneringen må sies å være en knalldebut for laget som om en måneds tid skal ut i SPAR-kvalik.

-Vi er veldig fornøyd. Målet var å komme til en av finalene og det klarte vi, sier Tor (kristensen).

-Jentene spilte svært godt i de to innledende kampene mot Kolbotn og Fredrikstad fredag (vant begge), hadde en litt ruskete kamp mot Storhamar lørdag, men vant denne også, spilte ikke på høyden mot Norstrand søndag (ble slått med 11 mål), men avsluttet til gjengjeld med en kanonmatch mot Fjellhammer i bronsefinalen- en kamp bruntrøyene vant med hele 6 mål.

Skal noen fremheves spesielt må det bli keeperne. Både Oda, Silje og Guro har hatt en flott turering, sier Tor. Han påpeker ellers at alle våre nye spillere faller godt inn, både sportslig og sosialt.

Vi gleder oss til fortsettelsen, jenter! Dette kan bli en morsom sesong.

-----------------------------------------

EVENTYRLIG TRENINGSLEIR I SOGN

Her er gjengen som dro til Jostedal for å styrke samholdet og få en siste porsjon stål i bein og armer før sesongen starter. Det ble et fantastisk opphold, velregissert av kjentmann Arild Hansen, med en eventyrlig vakker natur å boltre seg i og når værgudene samtidig viste seg fra sin beste side ble treningsoppholdet en kjempesuksess.

Dere finner mange bilder ved å klikke dere inn under

Les mer »

HURRA-VI ER I LOTTO!!!!!

Med seier 46-14 over Sandar og 37-30 over Flint er det klart at Mjøndalens jenter er i LOTTO (NM for 20 års lag) for første gang i historien. Kampen mot Drammen gjenstår, men resultatet av denne er uten betydning  annet enn rent prestisjemessig (trolig betyr det endel for puljesammensetningen hvorvidt vi blir nr 1 eller 2)

Sandar-kampen var en ren moro-kamp, der våre jenter lekte seg frem til kjempeseieren. Mot Flint derimot, var ikke resultatet gitt før en stykke ut i annen omgang. Vi ledet hele veien, men Flint-jentene halte innpå gang på gang. Takket være fenomenal skyting, vidunderlig vakre innspill til strek som både Maiken og Linn avsluttet like flott, forsvar som en gjeng med løvinner og meget bra målvaktspill av Nina (også Anne i første kamp) vant vi overlegent til slutt. Fe''''menalt jenter. Nå får dere møte de beste av de beste i Lotto i Tønsberg 20-22 april. Det blir moro.....

Flere bilder finner dere ved å klikke dere inn på les mer

Les mer »

Storseier over Drammen

Hvem slo DKH 31-22 i siste kamp i helgens lotto-runde? Mjøndarrr*n! Hvem spilte forsvar som sultne krigere og angrep som lekne katter? Hvem, hadde en fru Fransen i buret som sto for noen aldeles fe''menale redninger? Mjøndarr*n. Hvem drar med seg seks poeng og full pott fra helgens Lotto-runde i Mjøndalshallen? Gla''jentene fra MJØNDARR*N selvfølgelig.

Denne seier''n var både kjøttkaker og biff og fårikål. jenter. Aldeles herrrrrlig. Fortsetter dere sånn kan dere slå hvem som helst.

Flere bilder på les mer.

Les mer »

Flott avslutning på flott sesong

Det var den dagen Larvik møtte Bækkelaget, Byåsen Nordstrand og Gjerpen Tertnes - alle i Mjøndalshallen. Det var også den dagen det ble utdelt 6 pokaler til MIF Håndball - hele 3 til J 15, 2 til J 17 og en til Damelaget.

Du finner bilder fra avslutningen ved å klikke deg inn under.

Les mer »

Sølv for Mjøndalsjentene i NM for skolelag

Mjøndalsjentene gjorde det råsterkt under årets NM for skolelag som gikk av stabelen i Oslo 26-27 mars. I konkurranse med 19 andre skolelag tok Drammen vgs (med flest Mjøndalsspillere) nemlig sølv. Laget imponerte stort og spilte uten tap helt frem til finalen mot Vang.

Vi gratulerer Maiken, Runa, Monica, Marte, Charlotte, Vikki, Martine. Marthe Kristin og Nina med sølvmedaljen!


 

Vi er i SPAR - for 3. gang på rad!

Etter å ha slått Follo og Gjøvik Vardal med god margin er det allerede,etter første dag av 3. kvalikrunde,klart at Mjøndalen er i SPAR igjen - for tredje år på rad. Dermed er klubben historisk! Ingen jentelag fra Buskerud har nemlig klart dette før.

Vi setter i et rungende hipp-hipp for Mjøndalens SPAR-lag 2007-08.

Mer info og flere bilder vil følge på J 18 egen side.

06.10.2007

 

Flott 4.plass til Spar-laget

MJØNDALSJENTENE gjorde rent bord under siste runde av årets SPAR-serie som ble spilt på Hamar helgen 5-6 april. De slo Fredrikstad med 11 mål, imponerte stort i kampen mot sølv-vinner Helset som ble slått med 2 mål og overkjørte Sandefjord som ble slått med hele 14mål. Dermed ble det seks poeng i potten noe som holdt til en imponerende fjerdeplass.

-Veldig mange spillere har prestert på høyt nivå i helgen. Forsvarsmessig er det det beste vi noen gang har prestert i tre kamper på rad. Endelig fikk vi til kontringsspill og gode angrep. Målvaktene sto også for solid spill,sier Tor Kristensen.Han synes det er vemodig å tenke på at dette er den siste Sparkampen for Mjøndalen på en stund.

-Men vi avsluttet med stil, legger han til.


 

 

Fem landslagsaktuelle

Denne uken ble det skrevet historie i Mjøndalen Håndball. Da ble nemlig hele fire av våre spillere innkalt til landslagssamlinger - samt en reserve.

Bakspillerne Marte Hangeraas Nygård, Runa Liabråthen og Charlotte Kristiansen sto nok en gang på lista da Trine Haltvik innkalte til samling i Oslo for LK 88, mens keeper Guro Rundbråten er innkalt til samling for LK 90. Bakspiller Veronica Kristiansen må holde seg i beredskap som reserve til LK 90.

Dessverre er det endel skader blant våre spillere for tiden. Marte har treningsforbud pga en kraftig betennelse og må melde frafall. Runa ble skadet i skulderen etter en stygg takling under kamp mot Vikersund og vet ennå ikke om hun blir bra i tide til samlingen i midten av oktober.

Uansett - vi gratulerer og ønsker alle lykke til!

3.10.07

ABH  

-------------------------------------

DAMELAGET 06/07

Damelaget sesongen06/07 består av:

Bak f.v.Kristine Lundteigen, Andrea Leander Harjo, Maiken Borgersen, Charlotte Kristiansen, Marte Hangeraas Nygård, Kjersti Merete B. Bakken, Silje Kristin Mathisen, Marthe Kristin Olsen og Camilla Bjørnstajordet.

Miderste rekke f.v.: Maren Bakkejord Hansen, Runa Liabråthen, Martine Kortgaard Alm, Silje Høydahl og Nina Mørkved.

Foran f.v.: Charlotte Nylund, Monica Larsen, Linn Mari Hansen, Ina L. Markussen, Caroline Nordseth og Anne Korvald.

Ikke til stede da bildet ble tatt: Heidi Øvereng Bjøntegaard, Kristi Øen Hansen, Mari Oseth, Helene Mogensen og Oda Marie Holmen

Damelaget sesongen 2007-08

 

Foran f.v.: Silje Bakke, Guro Rundbråten, Oda Marie Holmen, Nina Mørkved, Line Ølstad og Anne Korvald.

2. rekke f.v; Maryon Jørgensen, Veronica Kerestes, Kristine Torgersen, Runa Liabråthen, Veronica Kristiansen, Linn Mari Hansen, Nina Bull-Engelstad, Monica Larsen og Benedicte Hildrum.

Bak f.v:Marthe Kristin Olsen, Helene Fredheim, Tone Stilen, Caroline Amundsen, Charlotte Kristiansen, Marte Hangeraas Nygård, Silje Kristin Mathisen, Martine Kortgaard Alm, Silje Høydahl, Marianne Løvdal og Ida Gramdal

Andre Leander Harjo var ikke til stede da bildet ble tatt. (Og Nina Mørkved har byttet klubb)