Lagene » JUNIOR » Jenter 12 år

DYREPARKEN HÅNDBALLFESTIVAL 23.-25. AUGUST MED VÅRT J-12 LAG

Denne helgen hadde jentene sett fram til lenge. Endelig var dagen her, med felles avreise fra Drammen stasjon med toget ned til Kristiansand. Stemningen var god fra første stund.

Alt lå veldig godt tilrette for oss under helgen. Vi var innkvartert i Abra Havn og hadde fri tilgang til Badelandet og Dyreparken under hele helgen, noe jentene satte stor pris på. Alle kampene foregikk i Sørlandshallen, en kort spasertur fra Abra Havn. Når vi kom gående til hallen i våre brune drakter og «Mjøndærn» sangen over anlegget, ble vi også lagt merke til.

Vi hadde meldt på to lag som startet lørdagen tidlig med 3 innledende kamper hver. Det var gøy å møte helt andre lag, og det var mye tøff motstand. Litt uvandt var det også for oss å spille med strek. Begge lag gikk videre til B-sluttspillet neste dag etter henholdvis 3. og 4. plass i sine respektive puljer. MIF 1 møtte i første sluttspillkamp Express IL i en spennende kamp de gikk seirende ut av 5-4. I 8.dels finalen møtte de HG Gokstad, og etter nok en spennende kamp vant jentene våre 8-7. De var dermed klare for kvartfinale. I denne kampen møtte de Just IL. Etter å ha ligget litt bak, klarte jentene å hente inn forspranget, men kreftene holdt dessverre ikke helt til slutt. De tapte respektabelt 8-10, etter en flott prestasjon! Vårt andre lag var litt uheldige med trekningen, og møtte Sandnes i første sluttspillkamp. Dette var et meget bra lag, og de vant fortjent 9-3 over våre jenter. Bemerker at Sandnes gikk helt til finalen.

Denne cupen så vi på som en sosial og sportslig begivenhet i oppstarten av en ny sesong. Ved hjemreise kunne vi fint konstatere at det hadde vært en vellykket helg, med lagånd, innsats og kameratskap. Nå gleder vi oss til å ta fatt på sesongen! Vi er klare!

 

 

MIF HÅNDBALL JENTER 11 Kamper 3. og 4. desember 2016

Det er alltid gøy å være med MIF håndball jenter 11 på kamp. De er alltid gira og gir 100%.

De er snille jenter, noen ganger litt for snille, men bare de blir varme så går de på som krigere. De skyter knallhardt, de går på, de heier på hverandre og de gir aldri opp.
Kenneth står på sidelinjen og roper på dem og jaggu hører de ikke på han også.

En kule varmt går det med dommerne i ny og ned, men ikke verre enn at på både trener og dommer er godt fornøyde etter kampen.

Sesongens J11 lag består av både jenter født i 2005 og 2006. Etter en liten periode med mannefall ble lagene slått sammen, men nå har rekrutteringen tatt seg opp, og vi har blitt en gjeng på 16 energiske jenter.

Denne helgen har vi hatt kamp både lørdag og søndag.
Lørdag var vi hos naboen i nord, i Eknes hallen og møtte Birkebeineren. Det sier seg selv at dette var et oppgjør som jentene ville vinne. Og kamp ble det, de kjempet med alt de hadde, og etter en heidundrende innsats fra hele gjengen ble det til slutt en knepen seier på. IBK 11, MIF 12. Gleden var eksplosiv.

Nervene til super supportene på tribunen var tynnslitt etter det tette oppgjøret.

Søndag var ned naboen i øst som stod for tur, i Gulskogen hallen.

SIF-MIF.

Nå hadde vi klart både Solberg og Birkebeineren, nå kom det store oppgjøret.

Jentene fikk en knallstart på kampen, ballene suste i mål og målet vårt var tett. Jente ga alt og det var utrolig gøy. Pause 4-11. Jentene gikk til pause med selvtilliten på topp.

Andre omgang begynte ikke like bra, og vi fikk to kjappe mål i mot.

Det ble litt surr både her og der, og plutselig var det bare nesten forspranget vårt spist opp.

Nervene til supersupportene, som så vidt hadde kommet seg fra oppgjøret mot IBK, var igjen i høygir, men som vi vet gir ikke disse jente opp, og plutselig løsnet det.

De snappet ball, scoret og igjen var målet vårt tett.

For å sette kronen på verket avsluttet vi kampen mer en perle av en straffe rett i kassa i det kampsluttsignalet lød.

SIF 11 - MIF 15

Gleden var igjen eksplosiv. Tårer rant fra jenter som var stolte, og mødre som var rørte over å se sånn glede. Noen hadde scoret sitt første mål og svevde neste ut av banen.

Det har vært en fantastisk sesong, og jentene viser positiv utvikling fra kamp til kamp. Det er veldig gøy.

Etter en flott høst/vintersesong, så var kampen på Gulskogen siste kamp før jul, og nå venter det en velfortjent juleferie.

På nyåret stiller vi med to serielag i J11-klassen, og det blir spennende.

Det skal bli veldig gøy å følge denne gjengen videre.

Vi har alltid plass til flere, så jenter født 2005 og 2006 er alltid velkommen på laget vårt.

Også har vi lag for 2004 og 2007 jenter også.

-Marte Ch. Krogh