Lagene » JUNIOR » Håndballskolen

AKTIVITETSTURNERING FOR HÅNDBALLSKOLEN 1. APRIL

Da var det duket for årets siste aktivitetsturnering med håndballskolen i Mjøndalen. Denne gangen var turneringen lagt til Berskaughallen på Åssiden. Først ut var våre to J7 lag. De skulle denne gangen få bryne seg mot Vestfold –lag som Runar, Tønsberg Turn og Teie. Etter 3 innledende seire, ble det litt tøffere for jentene, og i de neste kampene ble det 3 knepne tap og en uavgjort. Uansett så er det gøy å se hvordan jentene har utviklet seg fra de hadde sin første trening høsten -16 og fram til i dag. Dette lover godt for rekrutteringen i Mjøndalen. Siden dette var siste aktivitetsturnering for sesongen var det også premiering til alle spillerne. Det var stor stas for jentene å få sin første pokal!

Gratulerer jenter!

Sarah, Nicoline, Lisa Marie, Catlin, Kaja, Selsela, Nikoline og Tuva

På ettermiddagen var det vårt J8 – lag som skulle i ilden. De skulle også møte Vestfold-lag, og det var både spennende og gøy å skulle møte lag vi ikke har spilt mot før.  Den første kampen gikk mot et meget godt Strømm –lag, og det ble et fyrverkeri av en kamp, hvor jentene spilte meget bra og hadde godt samspill. Mjøndalen trakk det lengste strået og vant til slutt 8 – 5. Foreldre og besteforeldre som heiet på sidelinjen kommenterte at dette var årets beste kamp av jentene! Etter denne kampen møtte de Husøy Foynland 2 og Husøy Foynland 1. Det ble en seier og et tap i møte med denne klubben. Jentene virket å ha mistet litt av fokuset og samspillet, og angrepene bar preg av en del hastverk. I siste kampen mot et annet Strømm- lag klarte de allikevel å dra seieren i land. Alt i alt en flott turnering av jentene, og også de fikk velfortjent premie – en soft-håndball.

Emily, Oda, Emma, Marie, Annika og Julie. Foran står lagets maskot «Brunette»

Vi vil takke jentene, lagleder og alle foreldre og besteforeldre som ivrig har støttet jentene som supportere på sidelinjen under alle våre aktivitetsturneringer gjennom året. Håndballskolen (J7 og J8) avrunder årets sesong med Vestfossen-cup 22. april.

Hilsen to stolte trenere, Camilla og Camilla!

Noen flere bilder fra kampene med J7 og J8:

HÅNDBALLTURNERING MED J7 og J8 PÅ KONNERUD

Lørdag 11. februar var det igjen håndballturnering for våre to yngste håndballag.  Først ut var J7 som stilte med to lag. Det ble totalt 6 kamper på jentene og de spilte kjempebra! Det var mye bra spill og det er utrolig gøy å se utviklingen de har hatt dette året.  De var selv også rimelig fornøyde med 5 seire og kun et knepent tap.

Litt senere på dagen var det J8 sin tur. De hadde 3 kamper, alle mot ulike Konnerudlag.  Jentene fikk ordentlig fart i ballen og det førte til mange mål. De to første kampene var det veldig bra lagspill, mens det i den siste kampen ble litt vel mye hawaii-håndball. Allikevel dro jentene i land 3 seire.

Både J7 og J8 presterte årsbeste i løpet av turneringen! Godt jobba jenter! 

14. januar 2017 – Aktivitetsturnering i Mjøndalshallen i regi av håndballskolen

Endelig var dagen her som jentene hadde ventet på så lenge! Aktivitetsturnering på hjemmebane! Hele 26 lag var påmeldt, så det yret av liv og masse håndballglede i hallen.  Emily på J8 sa det så fint; «Jeg kjente nesten ikke hallen igjen jeg, det er så mange mennesker her!»  Spenningen i kroppen til jentene var stor!

Først ut i dag var J8 laget vårt.  De møtte Vestfossen i første kamp og vant 7-5. Deretter var ROS motstander, og i en veldig tett kamp klarte Oda å utligne rett før dommeren blåste av kampen. Stillingen ble 6-6. I siste kamp møtte jentene Åssiden 3. I denne kampen ble det nok en seier 6-3. Det var en gjeng glade og fornøyde jenter etterpå, med ny maskot i laget som har fått navnet Bruno mini. Flott innsats jenter!

Bilder fra J8 sine kamper:

Deretter var det J7 sin tur. De er så mange nå at vi har to lag. Hvert av lagene skulle spille 3 kamper. De møtte begge Tyristubben, Stjerna 1 og Stjerna 2. MIF 1 og MIF 2 vant sine kamper mot Tyristubben med henholdsvis 7-4 og 4-3. Stjerna 1 og 2 ble imidlertid hakket for sterke for våre jenter, så der fikk vi 4 tap, hvorav 3 av de var knepne med kun ett eller to mål. Uansett så var det veldig god innsats og alle jentene viser stor framgang! Håndballforståelsen blir større og større og det er gøy å se!

Bilder fra J7 sine kamper:

Til slutt vil vi også nevne at denne turneringen ikke hadde vært mulig uten hjelp fra spillernes foreldre.  Det er en utrolig flott og positiv foreldregruppe håndballskolen har som stiller opp og jobber dugnad hele dagen for jentene sine!

En fin dag i god MIF ånd både blant spillere og foreldre: LAGÅND – INNSATS – KAMERATSKAP!

10. desember 2016: Håndballskolen på aktivitetsturnering i Modumhallen

 

Da var det tid for årets siste aktivitetsturnering. Turen gikk til Åmot og Modumhallen. Først ut var J8 – laget vårt. De møtte Hokksund 1 + 2 og Vikersund. Denne gangen ble Hokksund litt for tøff motstand og jentene tapte begge kampene, men de hevet seg mot Vikersund og vant med god margin.

Etterpå var det J7 sin tur, og for første gang i år kunne vi stille to J7- lag. Dette er meget gledelig for rekrutteringen i Mjøndalen!  MIF 1 møtte Stjerna IL, Hokksund 2 og Vikersund. MIF 2 spilte mot Stjerna IL 1 + 2 og Hokksund. Totalt ble det 1 seier, 1 uavgjort og 4 tap.

Det er ingenting å si på innsatsen til jentene på J7 og J8. Gleden over å spille håndball er stor blant jentene. I dag var det ekstra stas da det også vanket premie til alle spillerne.

Neste håndballturnering arrangerer vi selv i Mjøndalshallen lørdag 14. januar. Da håper vi at mange finner veien til hallen for å heie fram våre yngste håndballjenter!

Bilder av våre flinke jenter med sine tøffe pannebånd – dagens premie!

J8 laget vårt: Hedda, Annika, Emma, Emily, Oda, Marie og Julie

J7 laget vårt: Bak fra venstre: Selsela, Sarah, Kaja, Nikoline og Tuva. Foran fra venstre: Lisa Marie, Nicoline, Isabell og Catlin.

19. november 2016: Aktivitetsturnering i Sentrumshallen i Hokksund

Da var det klart for en ny aktivitetsturnering for håndballskolens jenter. Først ut i dag var vårt ferske J7 lag. De møtte Skrim, Skrim 3, Skrim 2 og Solberg. Det ble 4 tap denne gangen, men mye viktigere enn hvem som taper og vinner – er å ha det gøy! DET hadde jentene!!!  De var kjempeflinke, og viste oss at de allerede har forstått masse om hva håndball går ut på og alle regler som hører med. Bravo jenter!

Noen bilder fra J7 sine kamper

På ettermiddagen var det J8 sin tur til å spille. De skulle møte Hokksund 2, Åssiden og Åssiden 3. De vant stort i to av kampene og tapte en kamp på målstreken… (de utlignet ett sekund etter at dommeren hadde blåst av kampen). Jentene viser stor framgang om dagen og har mye bra samspill.

Her er noen bilder fra J8 sine kamper

Oppsummert så har det vært kjempeinnsats – lagånd og kameratskap, akkurat slik det skal være når man spiller i verdens flotteste brune drakt! Bra jobba J7 og J8!