Nyheter » 2019 » Januar

HÅNDBALLTURNERING 22. OKTOBER 2017 - PÅ HJEMMEBANE I MJØNDALSHALLEN!

Det var en spent gjeng, jenter 9 spillere, som møtte opp til sin aller første turnering hvor de skulle spille på stor bane. Vi var 10 spillere i dag og stilte med 2 lag i øvet klasse. Oppsettet ble at vi fikk 6 kamper på rad med kun 5 min pause mellom kampene. Det ble derfor 2 intense timer for jentene, da hver kamp varte 20 min. I første kamp startet de litt nølende og forsiktige og tapte derfor 0 -5 mot ROS 2. Men så våknet våre jenter skikkelig og smalt til med 10-3 seier over Glassverket, og 4-3 seier over ROS 3. Nå var det mye bra lagspill; masse sentringer, herlige skudd, tøft forsvar, fine returløp og flotte redninger av keeperne våre. Dette så vi også i de 3 siste kampene, men merket at jentene begynte å bli slitne. Det ble derfor tap 2-8 mot ROS 2 i fjerde kamp, et knepet tap 6-5 mot Glassverket i en kjempespennende kamp som kunne tippet begge veier, og avslutningsvis tap 2- 8 mot ROS 3. Alt i alt en kjempeflott innsats av jentene. Vi trenere er superstolte og imponert over det vi så. Dette lover godt for kommende kamper, og vi gleder oss til fortsettelsen!

En stor takk også til alle foreldre for flott dugnadsinnsats. I dag var det lagånd, innsats og kameratskap både på banen og utenfor!

Hilsen trenerne, Camilla og Camilla

 

Ny håndballsesong er igang!

Da er høstens håndballsesong igang! Hvis du er interessert i å spille håndball - sjekk ut lagenes treningstider og ta kontakt med oss! Vi har alltid plass til en til :)

|