Nyheter » 2021 » Januar

DYREPARKEN HÅNDBALLFESTIVAL 23.-25. AUGUST MED VÅRT J-12 LAG

Denne helgen hadde jentene sett fram til lenge. Endelig var dagen her, med felles avreise fra Drammen stasjon med toget ned til Kristiansand. Stemningen var god fra første stund.

Alt lå veldig godt tilrette for oss under helgen. Vi var innkvartert i Abra Havn og hadde fri tilgang til Badelandet og Dyreparken under hele helgen, noe jentene satte stor pris på. Alle kampene foregikk i Sørlandshallen, en kort spasertur fra Abra Havn. Når vi kom gående til hallen i våre brune drakter og «Mjøndærn» sangen over anlegget, ble vi også lagt merke til.

Vi hadde meldt på to lag som startet lørdagen tidlig med 3 innledende kamper hver. Det var gøy å møte helt andre lag, og det var mye tøff motstand. Litt uvandt var det også for oss å spille med strek. Begge lag gikk videre til B-sluttspillet neste dag etter henholdvis 3. og 4. plass i sine respektive puljer. MIF 1 møtte i første sluttspillkamp Express IL i en spennende kamp de gikk seirende ut av 5-4. I 8.dels finalen møtte de HG Gokstad, og etter nok en spennende kamp vant jentene våre 8-7. De var dermed klare for kvartfinale. I denne kampen møtte de Just IL. Etter å ha ligget litt bak, klarte jentene å hente inn forspranget, men kreftene holdt dessverre ikke helt til slutt. De tapte respektabelt 8-10, etter en flott prestasjon! Vårt andre lag var litt uheldige med trekningen, og møtte Sandnes i første sluttspillkamp. Dette var et meget bra lag, og de vant fortjent 9-3 over våre jenter. Bemerker at Sandnes gikk helt til finalen.

Denne cupen så vi på som en sosial og sportslig begivenhet i oppstarten av en ny sesong. Ved hjemreise kunne vi fint konstatere at det hadde vært en vellykket helg, med lagånd, innsats og kameratskap. Nå gleder vi oss til å ta fatt på sesongen! Vi er klare!

 

 

Soneturnering for spillere født i 2004 og 2005

Torsdag 30.5 arrangerte NHF region sør soneturneringer for spillere født 2004 og 2005. Dette er spillere fra Buskerud  som møter sammensatte lag fra de andre fylkene (Vestfold og Telemark). Spillerne har trent jevnlig sammen gjennom hele året og turneringen er en avslutning på året. Mjøndalen håndball stilte med 3 spillere i disse turneringene. 

Thea spilte 05-turneringa i Drammenshallen der hun putta jevnt og trutt fra sin venstre kantposisjon. Thea er offensiv i forsvarsspillet sitt, så noen snappinger med påfølgende kontringsmål kom det og.

Hanna Marie og Anna dro til Skien og deltok på 04-turneringa der. De er begge linjespillere og fikk tøffe arbeidsforhold mot god motstand. Noen mål blei det, men først og fremst sperrer de ned forsvaret og åpner for skytterne. Viktig jobb bakover på banen gjør de også!

Flott innsats av MIF-jentene våre!

Anna (rød drakt) pakket godt inn i forsvaret. 

Hanna Marie (svart drakt i midten) med kontroll i forsvar. 

 

 

 

HÅNDBALLTURNERING 22. OKTOBER 2017 - PÅ HJEMMEBANE I MJØNDALSHALLEN!

Det var en spent gjeng, jenter 9 spillere, som møtte opp til sin aller første turnering hvor de skulle spille på stor bane. Vi var 10 spillere i dag og stilte med 2 lag i øvet klasse. Oppsettet ble at vi fikk 6 kamper på rad med kun 5 min pause mellom kampene. Det ble derfor 2 intense timer for jentene, da hver kamp varte 20 min. I første kamp startet de litt nølende og forsiktige og tapte derfor 0 -5 mot ROS 2. Men så våknet våre jenter skikkelig og smalt til med 10-3 seier over Glassverket, og 4-3 seier over ROS 3. Nå var det mye bra lagspill; masse sentringer, herlige skudd, tøft forsvar, fine returløp og flotte redninger av keeperne våre. Dette så vi også i de 3 siste kampene, men merket at jentene begynte å bli slitne. Det ble derfor tap 2-8 mot ROS 2 i fjerde kamp, et knepet tap 6-5 mot Glassverket i en kjempespennende kamp som kunne tippet begge veier, og avslutningsvis tap 2- 8 mot ROS 3. Alt i alt en kjempeflott innsats av jentene. Vi trenere er superstolte og imponert over det vi så. Dette lover godt for kommende kamper, og vi gleder oss til fortsettelsen!

En stor takk også til alle foreldre for flott dugnadsinnsats. I dag var det lagånd, innsats og kameratskap både på banen og utenfor!

Hilsen trenerne, Camilla og Camilla

 

Ny håndballsesong er igang!

Da er høstens håndballsesong igang! Hvis du er interessert i å spille håndball - sjekk ut lagenes treningstider og ta kontakt med oss! Vi har alltid plass til en til :)

|